Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Xander de Buisonjé duikt studio in voor nieuw album

Shownieuws

Xander de Buisonjé legt de laatste hand aan zijn teksten en duikt maandag de studio in. De zanger staat te popelen om met zijn nieuwe album te beginnen.

Xander de Buisonjé legt de laatste hand aan zijn teksten en duikt maandag de studio in. De zanger staat te popelen om met zijn nieuwe album aan de slag te gaan. 'Spannend allemaal!', schreef De Buisonjé vrijdag op zijn site.

Afgelopen weekeinde klom de 'Hou me Vast'-zanger weer voor het eerst op de planken nadat hij een tijd stemrust moest nemen. "Mijn stem hield het prima vol", vertelde de zanger over de show. Maar af en toe moet hij nog wel een dagje ophouden met kwebbelen en zingen om zijn stem wat rust te geven.

Of de zanger wel de tijd heeft om zo nu en dan wat gas terug te nemen is nog maar de vraag. Momenteel is hij ook bezig met de opnamen voor het nieuwe tv-programma Zij Gelooft in Mij, waarin hij net vrijgelaten gevangenen aan de vrouw gaat helpen.

Volgend jaar zal hij weer meer de bühne opgaan, belooft hij aan zijn fans. "Ik hoop dat jullie daar nog even op kunnen wachten, want de plaat en de televisieopnamen hebben nu prioriteit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen