Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw komt N.E.R.D. versterken

Shownieuws

N.E.R.D is geen mannenband meer. De drie heren hebben onder leiding van Pharrell Williams een zangeres toegevoegd aan de band. Rhea deed auditie via internet.

N.E.R.D is niet langer een mannenband. De drie heren hebben onder leiding van Pharrell Williams een zangeres toegevoegd aan de band. "Muzikaal gezien zitten we nu op een ander niveau", doet Williams tegenover het Britse MTV uit de doeken.

De drie heren kozen voor de Canadese Rhea. "De muziek is nu erg driedimensionaal, we hebben er erg veel zin in", jubelt Pharrell, die eerder samenwerkte met zangeressen als Britney Spears, Gwen Stefani en Madonna. "N.E.R.D is altijd de punkband van hiphop geweest en het buitenbeentje van de alternatieve muziek. De nieuwe muziek is iets wat je moet horen."

Rhea kwam op een heel bijzondere manier bij de band. Ze deed auditie via internet. Rhea demonstreerde haar gouden keeltje via de internetbeldienst Skype en de drie heren waren om, nog voordat ze haar in vlees en bloed hadden gezien. De eerste deuntjes met Rhea zijn volgend jaar te horen, dan komt N.E.R.D met een nieuwe plaat 'Instant gratification'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen