Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Katie zet Tom Cruise op seksdieet'

Shownieuws

Katie Holmes heeft manlief Tom Cruise op een heus seksdieet gezet. Tom klaagde volgens een bron over zijn gewicht en Katie zwoer hem te helpen.

Tom Cruise begint de lasten te merken van een zeventien jaar jongere vrouw. Katie Holmes heeft manlief op een heus seksdieet gezet. "Ze las ergens dat je wel zeshonderd calorieën kunt verbranden als je drie tot vier keer per week seks hebt", legt een bron uit aan het Amerikaanse blad OK! Magazine.

De goedgevormde Katie houdt nauwgezet in de gaten wat manlief Tom in zijn mond schuift. "Tom klaagde dat hij het op zijn 47e lastig vindt de kilootjes van zijn lijf te houden. Katie heeft gezworen hem te helpen", weet een ingewijde.

Onderdeel van Katies strenge dieet is meer seks. Daar heeft de 30-jarige alle tijd voor, nu ze minder tijd in de keuken doorbrengt. "Tom is gek op de zoete snacks die Katie maakt. Maar omdat Tom op zijn gewicht wil letten, heeft Katie gezworen geen brownies en koekjes meer te bakken tot hij een paar kilo afgevallen is."

Toen Katie hoorde dat je honderden calorieën kunt verbranden met een stevige seksbeurt, bedacht de acteursvrouw een 'sportschema'. "Ze zei tegen Tom: reken eens uit hoeveel calorieën we verbranden als we elke dag seks hebben!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen