Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dr. Phil ontkent aanraken borsten ex-patiënt

Shownieuws

Dr. Phil wast zijn handen in onschuld. Een ex-patiënt van de tv-pyscholoog stapte naar de rechter omdat dr. Phil haar linkerborst zou hebben aangeraakt.

Dr. Phil wast zijn handen in onschuld. Een ex-patiënt van de tv-psycholoog stapte naar de rechter omdat dr. Phil haar linkerborst zou hebben aangeraakt tijdens een therapiesessie. Ook beweert Shirley Rae Dieu dat hij haar heeft gehersenspoeld. In een verklaring die dr. Phil naar entertainmentwebsite TMZ stuurde, veegt hij alle beschuldigingen van de tafel.

Volgens Rae Dieu heeft dr. Phil haar gehersenspoeld door haar naar banden van zichzelf te laten kijken waarin ze een heel ander persoon was. Ook zou ze door de tv-psycholoog gedwongen zijn om naar een naakte man te staren.

Dr. Phil vindt de beschuldigingen klinkklare onzin. "Iedereen wordt vrijwillig behandeld. We wilden haar persoonlijke verhaal laten zien in de hoop dat ze haar problemen inzag." Ook legt dr. Phil uit dat hij nooit met zijn patiënten alleen is en dat elke behandeling wordt opgenomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen