Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicolas Cage is fiscus miljoenen schuldig

Shownieuws

Nicolas Cage heeft een enorme belastingschuld. De acteur moet nog 6,6 miljoen dollar betalen. Ook een bank zit achter Cage aan wegens een betalingsachterstand.

Nicolas Cage is niet alleen een bank geld schuldig. De Amerikaanse overheid zit de acteur achter zijn broek vanwege een enorme belastingschuld. Cage moet nog ruim zes miljoen dollar (ruim vier miljoen euro) betalen blijkt uit documenten waar entertainmentwebsite TMZ de hand op wist te leggen.

Eerder deze week werd duidelijk dat Cage een lening van twee miljoen dollar niet had terugbetaald. Dat bedrag valt in het niets bij zijn belastingschuld. De 'National treasure'-acteur moest in 2007 ruim zes miljoen dollar belasting betalen, maar is dat 'vergeten'.

Boven op het miljoenenbedrag komen nog eens drie claims van de Amerikaanse overheid. Ook in 2002, 2003 en 2004 zou Cage te weinig afgedragen hebben. In totaal gaat het over nog eens ruim 360 duizend dollar, bijna 250 duizend euro.

Ook nu is het een raadsel waarom Cage zijn betalingsverplichtingen niet nakomt. Een woordvoerder van de acteur wil niet reageren. Het lijkt erop dat de 45-jarge acteur op zwart zaad zit, ondanks recente filmsuccessen als 'Knowing' en 'G-Force'. Cage gaat in ieder geval vol aan de bak, voor de komende twee jaar scoorde hij al vijf filmrollen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen