Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dalai Lama geeft Beastie Boy hoop

Shownieuws

Beastie Boy MCA vertrouwt erop dat hij herstelt van zijn kanker. Door gebeden van de Dalai Lama begaf de rapper zich de laatste maanden in hogere sferen.

Beastie Boy Adam 'MCA' Yauch vertrouwt erop dat hij volledig herstelt van zijn speekselklierkanker. Door gebeden van de Dalai Lama begaf de rapper zich de laatste maanden in hogere sferen.

Diverse Tibetaanse dokters en nonnen ontfermden zich over de zieke Yauch in de Indiase stad Dharamsala. Dat liet de Beastie Boy eerder deze week weten in een mail naar zijn fans. De 44-jarige artiest woonde met de nonnen een religieuze ceremonie van de Dalai Lama bij. "Er werd massaal voor me gebeden. Een van de nonnen zei dat ik daarna meteen beter zou worden", meldde de dolgelukkige Yauch.

De rapper van de New Yorkse hiphopgroep propt zich nu dagelijks vol met allerlei Tibetaanse medicijnen. Op advies van de gelovige dokters eet de patiënt voorlopig alleen vegetarisch en biologisch voedsel.

De Beastie Boy doet het de komende tijd rustig aan. "Ik heb eindelijk tijd voor mijn familie, maak eindeloze boswandelingen en kan lekker achterover liggen." Yauch verwacht dat het uitgestelde nieuwe album binnen een jaar wordt uitgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen