Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Medicijnen Anna Nicole Smith zelfmoorddosis'

Shownieuws

De medicijnen die actrice Anna Nicole Smith nam stonden garant voor een 'farmaceutische zelfmoord'. Een apotheker weigerde de pillen dan ook te leveren.

(Novum/AP) - De medicijnen die Playboy-model en actrice Anna Nicole Smith nam stonden garant voor een 'farmaceutische zelfmoord'. Een apotheker uit Los Angeles weigerde de pillen die Smiths internist voorschreef dan ook te leveren. Dit blijkt uit officiële documenten waar de Los Angeles Times de hand op wist te leggen.

Verschillende doktoren van Smith zouden zijn gewezen op de gevaarlijke combinatie van medicijnen, die uiteindelijk door drie verschillende apothekers werden geleverd. De playmate kreeg de medicatie om het verdriet om de plotselinge dood van haar 20-jarige zoon Daniel dragelijker te maken.

Een onderzoek richt zich nu op de rol die de psychiater en internist van Smith speelden bij haar dood. De documenten zouden ook bewijzen bevatten dat beide artsen seksueel contact met hun beroemde patiënt hadden. Anna Nicole Smith overleed in februari 2007, vijf maanden na haar zoon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen