Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Steven Tyler klimt weer op podium na val

Shownieuws

Voor het eerst na de val van Steven Tyler beklimt Aerosmith het podium. Een Amerikaans computerbedrijf viert feest en heeft de rockband als hoofdact geboekt.

Het lijkt erop dat Aerosmith binnenkort weer op het podium staat. Een Amerikaans computerbedrijf viert volgende week een feestje en heeft de rockband uit Boston als hoofdact geboekt. Het zou de eerste show zijn sinds het ongeluk van frontman Steven Tyler.

De 61-jarige zanger kukelde begin augustus van het podium tijdens een concert in South Dakota. Tyler liet daar zijn eigen dansje, de 'Tyler-shuffle', zien. De rocker sprong wild op en neer en stortte vervolgens in het publiek. Twintig hechtingen in het hoofd en een gebroken schouder waren het gevolg. De zomertournee van Aerosmith werd direct afgeblazen.

Steven Tyler lijkt inmiddels weer hersteld. De website van de band meldt dat de oude knarren op 18 oktober weer op het podium staan. Ze hervatten dan hun Amerikaanse tour in Hawaii.

Gitarist Joe Perry liet na het ongeluk weten hevig geschrokken te zijn. "Woorden kunnen niet tot uitdrukking brengen hoe verdrietig ik ben", snifte hij in een verklaring. Hij bedankte de fans voor hun steun en zei dat Aerosmith snel hoopte terug te keren op het podium.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen