Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Kooi-huwelijk blijkt geen sprookje

Shownieuws

Het huwelijk tussen Gouden Kooi-bewoners Huub en Claire is voorbij. Dat laat Huub weten aan Novum Nieuws. Het koppel was anderhalf jaar getrouwd.

Het huwelijk tussen Gouden Kooi-bewoners Huub van Ballegooy en Claire Recourt is voorbij. Dat laat Huub weten aan Novum Nieuws. Het koppel leerde elkaar kennen tijdens hun verblijf in het realityprogramma De Gouden Kooi. Op 22 april gaven de tortelduifjes elkaar binnen de hekken van De Gouden Kooi het jawoord op televisie.

De vader van Claire was op zijn zachtst gezegd niet blij met het huwelijk van zijn toen 24-jarige dochter. Hij verweet producent Talpa dat Claire was gebrainwasht. Critici voorspelden het huwelijk geen lang leven door het wispelturige gedrag van Huub. Tegen alle verwachtingen in bleven Claire en Huub ook na het programma bij elkaar. Drie maanden geleden beviel Claire van hun eerste dochter, Sophie.

Maar na anderhalf jaar is het sprookje toch over. "We zijn niet meer bij elkaar", vertelt Huub. "Maar in het belang van Sophie willen we verdere details tussen ons houden. We moeten alles zelf nog uitzoeken. We maken in ieder geval goede afspraken. Sophietje is op dit moment het belangrijkst."

Geruchten dat het huwelijk op springen stond deden al langer de ronde. Reden van de breuk zou het vreemdgaan van Huub zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen