Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Jonas kiest broers als getuigen

Shownieuws

De oudste telg van The Jonas Brothers is er eindelijk uit wie mogen getuigen bij zijn aanstaande bruiloft. Hij kiest voor zijn eigen twee broertjes Joe en Nick.

De oudste telg van de familieband The Jonas Brothers is er eindelijk uit wie mogen getuigen bij zijn aanstaande bruiloft. Kevin kiest voor zijn eigen collegae en broertjes Joe en Nick. Wanneer de bruiloft plaatsvindt weet de aanstaande bruidegom nog niet. Dat schrijft het Amerikaanse People.

De 21-jarige Kevin ging in juli op de knieën voor zijn vriendinnetje Daniëlle, die hij twee jaar eerder ontmoette tijdens een vakantie op de Bahamas. Eerder liet Kevin weten er nog niet uit te zijn wie hij als getuige zou vragen. Toen hij bedacht dat het wel leuk zou zijn als 'Dani' ook haar twee zusjes zou vragen, was de keuze voor broertjes Joe en Nick simpel.

De jongste van de Jonas-broertjes, de 17-jarige Nick, laat weten al leuke plannen te hebben voor het vrijgezellenfeest. "En dat zal niet in Las Vegas zijn", vult zijn 19-jarige broer Joe aan. "Vegas is niet bepaald de ideale plek. We zijn nog op zoek naar iets veel leukers."

De drie broers zijn felle tegenstanders van seks voor het huwelijk. De jongens dragen allen een zogenaamde 'purity ring', waarmee ze willen laten zien dat ze pas het bed met iemand zullen delen na het doen van de eeuwige trouwbelofte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen