Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Borsato verdoofd door pijn en verdriet

Shownieuws

Het faillissement van The Entertainment Group komt aan als een mokerslag bij Marco Borsato. De ondergang van het artiestenbureau hing al een tijd in de lucht.

De klap van het faillissement van The Entertainment Group komt aan als een mokerslag bij Marco Borsato. De ondergang van het artiestenbureau van de zanger hing al een tijd in de lucht, 'toch komt het keihard' aan. Dat schrijft de zanger op het zijn website.

Marco is iedereen dankbaar die hem de afgelopen jaren heeft gesteund. Ook geeft de zanger aan mee te leven met iedereen die ook slachtoffer is geworden van dit faillissement. De rechter verleende The Entertainment Group vorige week uitstel van betaling, dinsdag werd het officieel failliet verklaard.

Borsato investeerde naar verluidt miljoenen in The Entertainment Group. Een groot deel van het geld dat de 'Dromen zijn bedrog'-zanger met zijn optredens verdiende, investeerde hij in de organisatie. De zanger probeerde het bedrijf naar eigen zeggen tot op het laatste moment nog te redden, tevergeefs. "Dit is geen klap. Dit is een mokerslag. Ik ben verdoofd van pijn en verdriet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen