Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Locklear keert terug in Melrose Place

Shownieuws

Heather Locklear zal haar bekendste alter ego opnieuw gaan vertolken. De 47-jarige actrice kruipt wederom in de rol van Amanda Woodward in Melrose Place.

(Novum/AP) - Heather Locklear zal haar bekendste alter ego opnieuw gaan vertolken. De 47-jarige actrice kruipt wederom in de rol van Amanda Woodward in Melrose Place. Dat maakte televisiezender CW bekend.

De uitvoerend producenten Slavkin en Swimmer zijn razend enthousiast over Heathers terugkeer in de show, zo meldt People. De actrice speelde van het begin af aan in de populaire Amerikaanse soap Melrose Place, totdat de show er in 1999 mee stopte.

Op dit moment is er een remake van de show in de maak. De makers konden zich geen productie voorstellen zonder de 'iconen' van de show. Andere acteurs van de oude garde die hun opwachting maken in de nieuwe variant zijn onder meer Laura Leighton, Thomas Calabro en Josie Bissett.

De eerste aflevering met Locklear is 17 november op de Amerikaanse televisie te zien. Ook in Nederland worden de nieuwe aflevering uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen