Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Khloe Kardashian trouwt zondag'

Shownieuws

Khloe Kardashian en basketballer Lamar Odom stappen zondag in het huwelijksbootje. De twee willen trouwen voordat het basketbalseizoen van start gaat.

Khloe Kardashian en LA Lakers-basketballer Lamar Odom stappen dit weekeinde in het huwelijksbootje. Hoewel de tortelduifjes nog maar een maand bij elkaar zijn, staan ze volgens entertainmentwebsite E! Online zondag al voor het altaar.

Het paar heeft naar verluidt haast omdat ze willen trouwen voordat het basketbalseizoen van start gaat. Een ingewijde liet weten dat het koppel afgelopen weekeinde de trouwringen al heeft gekocht.

Khloe en Lamar ontmoetten elkaar op een feestje. Eerder vertelde zusje Kim al aan het Amerikaanse tijdschrift People dat de twee onafscheidelijk zijn. "De twee zijn heel, heel erg gelukkig. Ze zijn nu een paar weken bij elkaar en ze zijn letterlijk onafscheidelijk. Khloe vindt hem geweldig. Hij maakt haar constant aan het lachen."

De Kardashian-zusjes Kim, Khloe en Kourtney maakten naam door de realityserie 'Keeping up with the Kardashians'. In januari vertelde de 25-jarige Khloe nog dat ze een relatie met een basketbalspeler moeizaam vindt. "Ze zijn altijd onderweg", verzuchtte ze na een verbroken relatie met basketballer Rashad McCants.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen