Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Hasselhoff ontkent dronkenschap

Shownieuws

David Hasselhoff blijft zijn drankprobleem ontkennen. Zondag werd de acteur wederom opgenomen in een ziekenhuis, naar eigen zeggen na verkeerd medicijngebruik.

David Hasselhoff blijft zijn drankprobleem ontkennen. Zondag werd de Baywatch-ster wederom opgenomen in een ziekenhuis, zijn 17-jarige dochter Hayley schakelde hulpdiensten in toen ze haar vader laveloos aantrof. Hasselhoff laat via zijn woordvoerder weten dat hij niet gedronken had, maar verkeerde medicijnen had genomen.

Hasselhoff zegt dat hij 'uit balans' was nadat hij twee soorten medicijnen had ingenomen. Een van de geneesmiddelen is volgens Amerikaanse entertainmentsites een medicijn dat afkickende alcoholisten vaak gebruiken om van de drank af te kunnen blijven.

Hasselhoff zou zich door de pillen zo duizelig hebben gevoeld, dat hij naar het ziekenhuis is gegaan. Volgens zijn woordvoerder stond de 57-jarige acteur binnen een uur weer buiten. Maandag kwam entertainmentwebsite TMZ met het verhaal dat Hasselhoff was opgenomen met een pijnlijk oor.

De Baywatch-acteur staat al jaren te boek als alcoholist. Twee jaar geleden confronteerden zijn dochters hem met zijn drankprobleem door een filmpje van een stomdronken Hasselhoff op internet te plaatsen. De acteur zei toen te zijn geschrokken van zijn gedrag. In mei schakelde Hayley ook al hulptroepen in om haar dronken vader naar het ziekenhuis te vervoeren. Hasselhoff zei toen dat alle verhalen over zijn alcoholgebruik leugens waren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen