Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zorgen over neerwaartse spiraal Jessica Simpson

Shownieuws

Jessica Simpson is na het verlies van haar trouwe viervoeter in een neerwaartse spiraal terechtgekomen. Vrienden van de zangeres maken zich ernstige zorgen.

Jessica Simpson is na het verlies van haar trouwe viervoeter in een neerwaartse spiraal terechtgekomen. Dat melden ingewijden aan het Amerikaanse tijdschrift People. Vrienden van de zangeres maken zich ernstige zorgen. "Simpson zit in het diepste dal van haar leven", lichtte een bron toe.

De hond werd onlangs voor de ogen van Simpson weggegrist door een coyote. Hoewel de artiest de hoop niet op wil geven, is er sindsdien niet meer van het beest vernomen. Sindsdien zou de ster niet meer uit haar huis komen, en een glimlach kan er ook niet vanaf.

Een andere bron vertelde aan het tijdschrift dat de ster beter met het verlies kan omgaan dan haar vrienden denken. "Ze is heel erg van slag maar heeft haar emoties nog wel onder controle. Het is alsof ze een familielid heeft verloren."

De zangeres had haar trouwe lobbes in 2004 van haar voormalige liefde Nick Lachey gekregen. Het hondje is waarschijnlijk het meest vertroetelde dier in Hollywood. Zo organiseerde de ster verjaardagfeestjes, noemde ze zich de moeder van de hond en liet ze de airconditioning voor het beestje aanstaan. "Jessica heeft maar weinig kennissen. Daisy was er altijd en gaf haar onvoorwaardelijke liefde", verklaarde een bron.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen