Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Buchanan na elf jaar weggewerkt bij Sugababes

Shownieuws

Het laatste originele bandlid Keisha Buchanan moet na elf jaar afzwaaien bij de Sugababes. De zangeres meldt dat dit niet haar eigen keuze was.

Het laatste originele bandlid Keisha Buchanan moet afzwaaien bij de Sugababes. Op de website van de Britse popgroep werd maandag bekendgemaakt dat het laatste nog originele bandlid na elf jaar de groep moet verlaten. Buchanan moet plaats maken voor Jade Ewen, winnares van de Britse Eurovisie zangcompetitie.

Het leek al langer te rommelen bij de Britse popgroep. Afgelopen weekend meldden Britse media dat het nieuwste lid Ammelle Berrabah op zou stappen na een fikse ruzie met Buchanan.

De 24-jarige zangeres liet op Twitter weten dat de drie niet goed met elkaar kon communiceren en dat ze geen vertrouwen meer in elkaar hadden. "Hoewel het niet mijn eigen keuze was om op te stappen, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven", schreef Buchanan. De artiest gaat zich nu richten op een solocarrière.

Het trio scoorde hits met 'Hole in the head', 'Push the button' en 'Red dress'.De groep werd in 1998 opgericht door Keisha, Mutya Buena en Siobhan Donaghy. Donaghy werd in 2001 vervangen door Heidi Range en in 2005 kwam Berrabah in de plaats van Buena.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen