Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe plaat Anouk al goed voor platina

Shownieuws

Anouks nieuwe album 'For bitter or worse' gaat als een speer. De plaat, die pas sinds vrijdag in de winkels ligt, heeft dinsdag al de platina status bereikt.

Anouks nieuwe album 'For bitter or worse' gaat als een speer. De plaat, die pas sinds vrijdag in de winkels ligt, heeft dinsdag al de platina status bereikt. Dat staat te lezen op de website van de rockdiva.

'For bitter or worse' is de langverwachte opvolger van 'Who's your momma' uit 2007. De eerste single 'Three days in a row' is niet van de radio te slaan en bereikte de top van de Single Top 100. Anouks nieuwe plaat verscheen vrijdag in drie versies, naast de gewone uitvoering is er een limited edition en een lp-versie. Het album ging ruim zestigduizend keer over de toonbank. Bij vijftigduizend verkochte exemplaren is een album platina.

Dat de fans niet konden wachten op nieuw materiaal van de rockdiva, werd ook maandag duidelijk. Toen werd duidelijk dat Anouk dit najaar niet een, maar drie keer in de Rotterdamse Ahoy staat. Het eerste concert was binnen tien minuten uitverkocht en ook de kaarten voor de tweede show vlogen over de toonbank. Voor het derde concert zijn nog 'een kleine duizend' kaarten beschikbaar, maar het gaat volgens organisator Mojo hard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen