Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Micky Hoogendijk dolgelukkig met tweeling

Shownieuws

Grote kans dat Patricia Paay zich een ongeluk schrok. "We've got twins!', schreef Micky Hoogendijk, het nieuwe liefje van haar man Curry op haar Twitterpagina.

Grote kans dat Patricia Paay zich een ongeluk schrok. Micky Hoogendijk, het nieuwe liefje van haar voormalige man Adam Curry liet een dubbelzinnig bericht achter op haar Twitterpagina. "We've got twins!", stond er pontificaal op de microblogsite.

Pas uren later deed Hoogendijk uit de doeken dat de duiven Fred en Ginger de gelukkige ouders zijn van een tweeling. "Ze zijn zo schattig, ze leven naast ons balkon."

Dochterlief Christina Curry en Hoogendijk hebben elkaar vorige week voor het eerst ontmoet. Echte diepgaande gesprekken hebben nog niet plaatsgevonden tussen de 19-jarige Chrissy en haar 'stiefmoeder'. Maar ze vond het nieuwe liefje van haar vader wel 'aardig'.

Patricia Paay en Adam Curry waren ruim twintig jaar getrouwd. Nadat Adam in mei aan Patricia opbiechtte verliefd te zijn geworden op actrice en zakenvrouw Micky Hoogendijk zette La Paay onmiddellijk een echtscheidingsprocedure in gang.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen