Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dio en Willie Wartaal krijgen getekende alter ego's

Shownieuws

Dio en Willie Wartaal zijn ook op het witte doek 'coole dudes'. De twee rappers lenen hun stem aan karakters van de film 'Arthur en de wraak van Malthazard'.

Dio en Willie Wartaal zijn ook op het witte doek 'coole dudes'. De twee rappers lenen hun stem aan nieuwe karakters van de animatiefilm 'Arthur en de wraak van Malthazard'.

Dio en Willie kruipen in de virtuele huid van Snow en Replay, die door een woordvoerder van filmdistributeur Independent Films worden omschreven als 'coole dudes'. De originele stemmen van Snow en Replay zijn ingesproken door Will.I.Am en Fergie van de Black Eyed Peas.

'Arthur en de wraak van Malthazard' is het vervolg op 'Arthur en de Minimoys'. De deels geanimeerde kinderfilm speelt zich zowel in de echte wereld als in een fantasiewereld af. Hoofdrolspeler Arthur komt in de fantasiewereld van zijn opa terecht, waar hij de Minimoys leert kennen.

Snow en Replay zijn vrienden van Max, die wel in het eerste deel te zien was. De drie zijn reggae-achtige figuren die graag naar hiphop luisteren. De originele stem van Max is ingesproken door rapper Snoop Dogg. De stemopnamen voor de Nederlandse versie gaan deze maand van start. 'Arthur en de wraak van Malthazard' is vanaf 9 december in de Nederlandse bioscopen te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen