Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan ook niet blij met kledinglijn

Shownieuws

Lindsay Lohan heeft toegegeven dat ze zelf ook niet helemaal tevreden was over haar eigen kledinglijn. De actrice showde begin deze maand haar collectie.

Lindsay Lohan heeft toegegeven dat ze zelf ook niet helemaal tevreden was over haar eigen kledinglijn. Dat schrijft het Amerikaanse People. De actrice showde begin deze maand haar collectie voor het Parijse modehuis Ungaro. De pers was niet erg te spreken over Lohans maaksels.

De strakke korte jurkjes, zoete kleurtjes en schaars bedekte borsten van de modellen riepen nogal wat afkeer op. De collectie, die Lohan samen met een modeontwerpster bedacht, zou afdoen aan het 'ooit zo stijlvolle' Parijse modehuis.

Lindsay komt nu met de verklaring dat ze erg weinig tijd had voor de hele collectie. En van de kleine lapjes stof die de borsten van de modellen moesten bedekken schrok de nieuwbakken modeontwerpster zelf ook. "Ik zag dat pas toen de meiden de catwalk opliepen", verklaart ze.

Ondanks de kritiek heeft het modehuis al een nieuwe collectie van Lohan gepland. Naar eigen zeggen heeft de actrice nog veel te leren. Of dat het enige obstakel is voor een geslaagde show is nog maar de vraag. Lohan vertelde woensdag dat ze er net achter kwam dat haar nieuwe collectie in januari af moet zijn. "Ik dacht eerst dat het maart was."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen