Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keanu Reeves is nog geen vader

Shownieuws

Keanu Reeves kan opgelucht adem halen. De filmster is niet de vader van een van de vier kinderen van een 46-jarige Canadese huisvrouw.

Keanu Reeves kan opgelucht adem halen. De filmster is niet de vader van een van de vier kinderen van een 46-jarige Canadese huisvrouw. Dat meldt de entertainmentwebsite E! Online.

De vrouw beweerde vorige maand dat de 45-jarige Candadees haar twintig jaar geleden bezwangerde. Maar de acteur blijft volhouden dat hij de vrouw nog nooit ontmoet heeft. Hij was de roddels zat en deed op advies van zijn advocaat een DNA-test. De test bevestigt volgens de site dat Keanu niet de vader is.

De huisvrouw laat het er niet bij zitten. Volgens haar is de zaak nog niet afgelopen omdat er met de DNA-test geknoeid zou zijn. De advocaat van Reeves maakt zich geen zorgen. "Als ze de test wil aanvechten, dan doet ze dat maar. Wij zijn er van overtuigd dat de uitslag klopt."

De Canadese vrouw eist dat Keanu de achterstallige gezinsondersteuning van 150 duizend dollar overmaakt. Daarnaast wil ze zelf nog drie miljoen dollar ontvangen. De vrouwelijke 'golddigger' kan voorlopig naar het geld fluiten en zal zelf haar kinderen moeten financieren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen