Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw Schwarzenegger biedt excuses aan

Shownieuws

De vrouw van Arnold Schwarzenegger heeft haar excuses aangeboden voor mobiel bellen tijdens het autorijden. Door sorry te zeggen hoopt ze haar man voor te zijn.

Maria Shriver, de echtgenoot van Arnold Schwarzenegger, heeft haar excuses aangeboden voor herhaaldelijk mobiel bellen tijdens het autorijden. Dat meldt het Amerikaanse TMZ. Met haar verontschuldigingen hoopt ze waarschijnlijk haar man, die beloofde snel actie te ondernemen tegen de overtreding van zijn vrouw, voor te zijn.

Shriver werd zondag voor de tweede keer in korte tijd betrapt op mobiel bellen achter het stuur. De foto's van de misstap verschenen op internet. Manlief Arnold, de gouverneur van Californië, kon de fout van zijn vrouw natuurlijk niet zomaar door de vingers zien. Op zijn Twitterpagina schreef hij daarom dat hij snel actie zou ondernemen.

Om haar imago te zuiveren plande de vrouw van 'Arnie' een goedmakertje. Ze doneert haar 'favoriete oude mobieltje' aan een goed doel, dat zich inzet tegen huiselijk geweld. "Ik nodig iedereen die zijn oude telefoon wil recyclen uit dit ook te doen. Dit is mijn versie van 'snel actie ondernemen' met een hoger doel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen