Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Penélope Cruz speelt bankier in 'Sex and the city'

Shownieuws

Penélope Cruz is te zien in de nieuwe Sex And The City-film. De komst van de Spaanse schone betekent mogelijk problemen voor het personage Carrie Bradshaw.

Niemand minder dan Penélope Cruz is te zien in de tweede Sex And The City-film. Cruz kruipt in de huid van een bankier. De komst van de Spaanse schone betekent mogelijk problemen voor het personage Carrie Bradshaw. Cruz werd namelijk zeer dicht aan de zijde van Mr. Big, de grote liefde van Bradshaw, gespot. Dat meldt het Amerikaanse People.

De geheimzinnige scène met Cruz en Chris Noth, Mr. Big in de film, werd gefilmd in het Empire Hotel in New York. Mogelijk is Bradshaw niet blij met de komst van de bevallige bankier. In de eerste Sex And The City-film traden Bradshaw, gespeeld door Sarah Jessica Parker, en Mr. Big in het huwelijk. Ook op modegebied moet hoofdrolspeelster Bradshaw de strijd aan gaan met haar concurrente. Cruz droeg een sexy zwart jurkje met een blote rug.

Zangeres en actrice Liza Minnelli vertolkt ook een rolletje in de film over de vier roddelgrage dames. Na afloop van haar draaidagen zou de 63-jarige Minnelli zijn uitgebarsten in het lied 'Everytime I say goodbye'. Volgens een bron op de set was iedereen geroerd en 'kon je een speld horen vallen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen