Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Graf boven Marilyn Monroe te koop

Shownieuws

Een buitenkansje voor liefhebbers van de overleden actrice Marilyn Monroe biedt zich aan. De marmeren crypte boven die van het overleden sekssymbool is te koop.

(Novum/AP) - Een buitenkansje voor liefhebbers van Marilyn Monroe biedt zich aan. De crypte boven de grafruimte van het overleden sekssymbool is te koop. Belangstellenden kunnen vanaf maandag tijdens een online veiling een bod uitbrengen op het marmeren graf.

Een eerdere poging om de tombe te veilen mislukte. Weduwe Elsie Poncher bood het graf van haar overleden man toen ook te koop aan. Een bod van 4,6 miljoen dollar, meer dan drie miljoen euro, werd uitgebracht, maar dat werd later ingetrokken. Poncher doet nu een nieuwe poging.

De plek boven het graf van de legendarische filmster komt vrij omdat de weduwe van de man, die er momenteel begraven ligt onlangs besloot het graf van haar echtgenoot te laten ruimen. Ze heeft geld nodig om de hypotheek op haar huis in Beverly Hills af te lossen.

Organisator Eric Gazin voorspelt dat het unieke veilingobject 'miljoenen dollars' zal opleveren. Het graf op de Westwood Village Memorial Park Cemetery in Los Angeles is in het gezelschap van de rustplaatsen van beroemdheden als Farrah Fawcett, Dean Martin en Eva Gabor. De veiling sluit op 29 oktober.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen