Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oma Jackson steekt stokje voor realitysoap

Shownieuws

Als het aan oma Katherine ligt zijn de Jackson-kids niet te zien in de realitysoap over de familie van Michael Jackson. Grote kans dat ze gelijk krijgt.

Als het aan oma Katherine ligt zijn de Jackson-kids niet te zien in de aangekondigde realitysoap over de familie van Michael Jackson. Dat meldt het Amerikaanse TMZ. Grote kans dat ze gelijk krijgt, Katherine is tenslotte voogd van het grut.

'The Jacksons: A Family Dynasty' laat zien hoe de familie van Michael Jackson omgaat met het verlies van hun geliefde familielid. Volgens producent Jodi Gomes zijn er naast de Jacksons-kids maar liefst 23 andere familieleden te zien voor de camera. Zus Rebbie Jackson weigerde mee te werken en zei over het optreden van de kinderen dat hun overleden vader 'zich in zijn graf zou omdraaien als hij dit hoorde'.

De King of Pop hield tijdens zijn leven zijn kroost angstvallig goed verborgen voor de buitenwereld. Wanneer hij met zijn kinderen in het openbaar verscheen droegen Paris, Prince en Blanket vaak maskers. De familiesoap, met of zonder kinderen, is mogelijk vanaf december op de Amerikaanse televisie te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen