Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Onzekerheid is drijfveer Ivo Niehe

Shownieuws

De entertainer Ivo Niehe kampt na al die jaren nog steeds met onzekerheid in zijn vak. Vrijdag gaat zijn vierde theaterprogramma in première.

De door de wol geverfde entertainer Ivo Niehe kampt na al die jaren nog steeds met onzekerheid in zijn vak. Vrijdag gaat zijn vierde theaterprogramma in première. "In de kleedkamer vraag ik me vertwijfeld af: waarom wil ik dit eigenlijk?" Dat vertelt Niehe vrijdag aan De Telegraaf.

"Theater kun je niet overdoen. Het is pats, boem", vertelt Niehe. Zijn theatershow lijkt een kwestie van prestatiedrang te zijn. Brood op de plank levert het namelijk niet op. "Dit theaterprogramma levert me ook absoluut geen geld op. Het betaalt zichzelf pas als het twee jaar loopt. Ik ben perfectionistisch. Het is dus heel duur geworden."

Ondanks het feit dat alles in Niehes leven hem naar eigen zeggen komt aanwaaien, blijft de onzekerheid aanwezig. "Deze show moet mijn theaterdoorbraak worden. Onzekerheid blijft mijn drijfveer. Ik wil altijd presteren, ik heb een soort allesoverheersende dadendrang."

Ivo krijgt in zijn theaterprogramma hulp van diverse bekende collega's. Monique van de Ven, Nicolette van Dam en Philip Freriks spelen via een videoscherm onder meer een rol in het stuk. De voorstelling 'Time-out!' is vanaf vrijdag in theaters door heel Nederland en België te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen