Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marge Simpson poseert naakt

Shownieuws

Marge Simpson zal de cover sieren van het novembernummer van Playboy. De gele huisvrouw is in het blad te bewonderen in een drie pagina tellende reportage.

Marge Simpson zal de cover sieren van het novembernummer van Playboy. De gele huisvrouw met het blauwe haar uit de tekenfilmserie The Simpsons is in het blad te bewonderen in een drie pagina tellende reportage. Dat meldt entertainmentwebsite E! Online.

Playboyvader Hugh Hefner speculeerde via zijn Twitterpagina al langer over een mogelijke samenwerking met de echtgenoot van de corpulente nietsnut Homer Simpson. Mogelijk zag Marge de mogelijkheid als een leuk verzetje en nam de uitdaging aan.

De reportage verschijnt ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van The Simpsons, de getekende familiesoap waarin Marge als moeder schittert. De reportage van Margaret, zoals de echte naam van het nieuwbakken model luidt, wordt vergezeld door een interview met de huisvrouw. Of zoontje Bart blij is met de foto's van zijn schaarsgeklede moeder, is nog maar de vraag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen