Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Quinty Trustfull huilt tijdens borstkankerbenefiet

Shownieuws

Quinty Trustfull vindt het lastig om het droog te houden tijdens het onderwerp borstkanker. Ook bij de lancering van de Pink Ribbon had ze het moeilijk.

Quinty Trustfull vindt het lastig om het droog te houden als het gaat om borstkanker. Ook bij de lancering van de zesde Pink Ribbon-glossy had de presentatrice het moeilijk. De RTL-vrouw verloor zowel haar moeder als een goede vriendin aan de ziekte.

De jaarlijkse benefietglossy is een initiatief van Pink Ribbon, een stichting die borstkanker zoveel mogelijk onder de aandacht wil brengen. Trustfull is ambassadrice van de stichting en nam daarom maandag de presentatie van de nieuwste editie van hun blad voor haar rekening. "Het was heel mooi en emotioneel. Ik had het best moeilijk aan het begin. Iedereen staat hier met een eigen verhaal en een eigen emotie. Iedereen heeft wel een verhaal als het gaat om borstkanker en daarom staat het zo dicht bij de mensen."

Zangeres Giovanca siert de cover van het blad samen met een voormalig borstkankerpatiënte. "We zijn allebei dezelfde leeftijd en zij heeft borstkanker gehad en ik niet. Met de shoot laten we zien dat je niet minder vrouwelijk bent als je borsten zijn geamputeerd", vertelt de zangeres. De Pink Ribbon-glossy ligt vanaf dinsdag in de winkels. De gehele opbrengst gaat naar de stichting.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen