Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Vriend injecteerde Anna Nicole Smith'

Shownieuws

Anna Nicole Smith werd door haar voormalige vriend Howard K. Stern vijf keer geïnjecteerd met medicijnen. Dat vertelde een bodyguard van het Playboy-model.

(Novum/AP) - Anna Nicole Smith werd door haar voormalige vriend en advocaat Howard K. Stern zeker vijf keer geïnjecteerd met medicijnen. Dat vertelde een bodyguard van het overleden Playboy-model woensdag tijdens een hoorzitting die moet uitwijzen of Stern en twee van haar artsen vervolgd moeten worden, omdat ze mogelijk illegaal medicijnen hebben toegediend. Alle drie beweren onschuldig te zijn.

De bodyguard onthulde ook dat hij zag dat een van de artsen Nicole Smith injecteerde. De drie verschijnen niet voor de rechter omdat ze worden verdacht van moord. Een onbedoelde overdosis medicijnen werd de 39-jarige blondine in 2007 fataal.

Een toxicoloog verklaarde dat de playmate kampte met een bacteriële infectie. Hierdoor zou de ster volgens hem extra gevoelig gereageerd hebben op medicijnen die ze toegediend kreeg om pijn, angst en slapeloosheid tegen te gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen