Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schwarzenegger roept echtgenote op het matje

Shownieuws

Arnold Schwarzenegger tekende dinsdag een wet waarmee de paparazzi harder aangepakt kan worden. Maar hij zet fotografen wel in om zijn vrouw te controleren

(Novum/AP) - Arnold Schwarzenegger tekende dinsdag nog een wet waarmee de paparazzi harder aangepakt kunnen worden. Maar de Californische gouverneur vindt het geen probleem om de persfotografen voor zijn karretje te spannen om zijn vrouw te controleren.

Maria Shriver, de lieftallige echtgenoot van de voormalige acteur en bodybuilder, werd zondag voor de tweede keer op heterdaad betrapt toen ze al bellend achter het stuur zat. De kiekjes van de belgewoontes van Shriver werden door de entertainmentsite TMZ op het internet gegooid.

Schwarzenegger was hier zeer content mee. De 'Terminator'-acteur vond het zelfs nodig om een bericht op de twitterpagina van de oprichter van de entertainmentwebsite achter te laten. "Bedankt dat je het gedrag van mijn vrouw onder de aandacht hebt gebracht. Ik zal snel actie ondernemen."

Kennelijk was Shriver niet erg onder de indruk van de reactie van haar man. Een paar minuten nadat Schwarzenegger zijn bericht verzond werd zijn vrouw wederom gespot toen ze al babbelend aan de telefoon zat terwijl ze reed. Op het moment dat ze de camera's zag, liet ze snel haar mobieltje uit haar handen vallen.

Sinds juli 2008 moeten automobilisten in Californië een handsfree set gebruiken om te telefoneren tijdens het rijden. De 'Governator' is in zijn nopjes met deze regelgeving en gaf eerder een waarschuwing aan zijn 16-jarige dochter. "Als je betrapt wordt, moet je voortaan met de bus."

Wat Schwarzenegger zal doen om zijn vrouw voortaan in het gareel te houden is niet bekend. Wellicht haalt hij voor deze missie zijn 'Terminator'-kostuum uit de kast. Dan kan hij met recht zijn welbekende leus 'I'll be back' inzetten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen