Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elle van Rijn wees Playboy af

Shownieuws

Elle van Rijn ging uit de kleren voor het tijdschrift Mama. Eerder kreeg ze eenzelfde voorstel van het mannenblad Playboy maar dit wees ze resoluut af.

Actrice Elle van Rijn ging uit de kleren voor het tijdschrift Mama. Eerder kreeg Van Rijn eenzelfde voorstel van Playboy maar dit wees ze resoluut af. De blondine vond de associatie seks en zwangerschap niet kloppen, vertelt ze tegen het blad Mama. Om naakt en zwanger op de cover van het tijdschrift voor moeders te prijken vond ze echter geen probleem.

De 42-jarige, die vooral bekend is om haar rol van Valerie Fischer in Goede Tijden Slechte Tijden, was 36 weken zwanger toen ze de fotoshoot deed. Ondertussen is ze bevallen. Van Rijn zette vorige week haar dochter Katelijne Alexandra Elle Wolffers op de wereld.

Van Rijn en haar echtgenoot Kaja Wolffers kunnen hun geluk niet op. "Met deze vierde is ons gezin in balans." De actrice kreeg met haar geliefde eerder de inmiddels 4-jarige dochter Helena. Uit een voorgaande relatie heeft ze een zoon, David (12), en een dochter, Feline (10).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen