Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alain Clark en Marco Borsato in race Greatest Man

Shownieuws

Marco Borsato, Alain Clark en Paul de Leeuw zijn drie van de vijftig mannen die in de race zijn voor de titel Greatest Man. Mannenblad JFK reikt de prijs uit.

Ondanks alle financiële debacles kan Marco Borsato dit jaar uitgeroepen worden tot Greatest Man. Dan moet de 'Binnen'-zanger wel 49 andere bekende mannen achter zich laten. De prijs, die in het leven is geroepen door mannenblad JFK, wordt op 21 november uitgereikt. Het blad maakt woensdag de genomineerden bekend.

Onder de vijftig genomineerden zijn Paul de Leeuw, Alain Clark en Barry Atsma. Ook sporters als Sven Kramer en Wesley Sneijder maken kans op de titel. De JFK Greatest Man Award gaat jaarlijks naar de meest stijlvolle, coole, creatieve, avontuurlijke, non-conformistische man met gevoel voor humor, lef en ruggengraat.

Vorig jaar sleepte Peter R. de Vries de prijs in de wacht. Ook dit jaar is de misdaadverslaggever in de race. Opmerkelijk is dat ook Dinand Woesthoff kans maakt op de onderscheiding. De Kane-zanger zit dit jaar in de adviescommissie die de winnaar aan gaat wijzen. Woesthoff krijgt gezelschap van Toine van Peperstraten, Fiona Hering en Eric Kuster. Samen met JFK-hoofdredacteur Willem Baars en de redactie gaan zij bepalen wie zich dit jaar de Greatest Man mag noemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen