Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hazes in het zonnetje bij Amstel Live-concerten

Shownieuws

André Hazes krijgt een speciaal eerbetoon tijdens De Vrienden van Amstel Live concerten. De overleden volkszanger wordt geëerd door zijn collega-artiesten.

André Hazes krijgt een speciaal eerbetoon tijdens de concertreeks De Vrienden van Amstel Live. De overleden volkszanger wordt in de finale van het evenement geëerd door zijn collega-artiesten.

Het eerbetoon moet een jaarlijks terugkerend onderdeel van de show worden. Een artiest die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse muziekgeschiedenis wordt daarbij in het zonnetje gezet.

André Hazes is dit jaar de eerste. Vijf jaar na zijn overlijden gaan onder anderen Kane, Rowwen Hèze, Nick & Simon en Jan Smit met zijn werk aan de slag. Welk Hazesnummer de artiesten door de Ahoy zullen laten schallen is nog niet bekend. Bezoekers kunnen via de website van het evenement zelf op hun favoriete nummer stemmen.

In de Rotterdamse Ahoy is het eind januari zeven avonden feest. De Vrienden van Amstel Live wordt voor de twaalfde keer gehouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen