Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling kruipt achter knoppen Radio 100% NL

Shownieuws

Gerard Joling neemt vanaf maandag een week lang plaats achter de knoppen van Radio 100% NL. De zanger doet dit in aanloop naar zijn 'For you eyes only'-concert.

Radio 100% NL heeft weer een bekende Nederlander weten te strikken voor een bijbaantje als dj. Gerard Joling neemt vanaf maandag een week lang plaats achter de knoppen. De radiozender laat weten dat Joling zijn eigen programma 100% Gerard krijgt.

Joling is in aanloop naar zijn 'For your eyes only'-concert van maandag tot vrijdag een uur per dag op de radio. In zijn show zal hij de laatste kaarten voor het megaconcert weggeven. De ex-Topper staat op 5 september weer in het recreatiegebied Spaarnwoude. Dit jaar zijn onder meer Hans Klok, Ruth Jacott en Bonnie Tyler te gast.

"We zijn er trots op dat een van de populairste zangers en tv-presentatoren van Nederland exclusief bij ons te horen is met een eigen radioprogramma", zegt programmadirecteur Roland Snoeijer. "Gerard heeft beloofd aan de luisteraars dat het 'hilarisch' wordt."

Joling heeft al een klein tipje van de sluier opgelicht over zijn programma. Tussen 16.00 en 17.00 uur gaat hij op geheel eigen wijze gesprekken voeren met collega-bekende Nederlanders als Patty Brard, Patricia Paay en Edwin Evers. Ook komt elke dag een Nederlands nummer voorbij waaraan Joling een bijzondere herinnering heeft of waarvan hij kippenvel krijgt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen