Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim-Lian laat tweede kindje over aan natuur

Shownieuws

Kim-Lian van der Meij wil graag een tweede kind maar gaat niets plannen. Ze laat aan Moeder Natuur over wanneer dochter Ronja Emma een broertje of zusje krijgt.

Moeder Natuur heeft er een nieuwe taak bij: bepalen wanneer Kim-Lian van der Meij haar tweede kindje krijgt. De zangeres, actrice, musicalster en presentatrice beviel vorig jaar van Ronja Emma. Van der Meij wil graag een broertje of zusje voor dochterlief, maar gaat niets plannen. "Laat dat de natuur maar bepalen", zegt ze tegen Novum Nieuws.

Kim-Lian is ook na de bevalling aan het werk geweest. Zo nam ze de hoofdrol in de musical 'Footloose' op zich en is ze weer druk bezig met haar muzikale carrière. Zondag schiet ze de video voor haar nieuwe nummer 'Not that kinda girl'. Toch heeft Ronja Emma wel het een en ander veranderd in het drukke leventje van Kim-Lian. "Ik kan dingen veel beter relativeren. Als iets niet goed gaat op mijn werk of zo dan had ik daar voorheen heel erg mee kunnen zitten en misschien niet van kunnen slapen. Nu is dat zo onbelangrijk, want het allermooiste en allerleukste is mijn kindje. Als het met haar maar goed gaat, de rest is dan bijzaak."

Helemaal zonder slag of stoot ging het weer oppakken van haar werk voor Kim-Lian niet. "Het is mijn eerste kindje, dus de eerste paar maanden moest ik alles een beetje ontdekken. Wat houdt dit allemaal in, hoe werkt dat en hoe moet dat. Op een gegeven moment had ik de routine gevonden en er vertrouwen in gekregen en sindsdien gaat het allemaal bijna vanzelf."

Het ouderschap bevalt Kim-Lian en haar Zweedse vriend Daniël zo goed dat het stel al over gezinsuitbreiding denkt. "Ik wil heel graag meerdere kinderen, dat is geen geheim. Ik hoop dat er een tweede komt, maar wanneer dat moet de natuur maar bepalen. Ik ga niets plannen, maar het is welkom."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen