Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Clooney breekt hand bij sluiten auto

Shownieuws

George Clooney loopt al enkele dagen met zijn hand in het gips. De 49-jarige acteur gooide een autodeur tegen zijn hand, wat resulteerde in een breuk.

In zijn films haalt hij de meest spectaculaire stunts uit, maar in het dagelijks leven is George Clooney toch iets minder handig. De 49-jarige acteur loopt al enkele dagen met zijn hand in het gips nadat hij een autodeur tegen zijn hand gooide. Zijn woordvoerder grapt tegen het Amerikaanse blad People over het ongelukje.

"Artsen hebben hem nog dertig tot veertig jaar te leven gegeven en er zijn geen dieren gewond geraakt tijdens het verbinden van zijn hand", grapt Clooneys woordvoerder. De acteur verwondde zich op zijn Italiaanse landgoed. Hij kwam met zijn hand tussen de auto en een portier.

Clooney is in een Zwitserse privékliniek behandeld. "De enige reden waarom hij naar een ziekenhuis is gegaan is om gips om zijn hand te krijgen." Toen de foto's van de gewonde acteur op internet en in de media verschenen, staken ook de wildste verhalen de kop op. Clooney zou met zijn nieuwe liefde een ernstig ongeluk hebben gehad.

Dat verhaal klopt dus niet, maar is niet geheel ongeloofwaardig. De 'ER'-acteur belandde bijna twee jaar geleden in het ziekenhuis na een ongeluk. Clooney was met zijn toenmalige geliefde met de motor op pad toen zij in New Jersey betrokken raakten bij een auto-ongeluk. Clooney hield een scheurtje in zijn rib en een paar schaafwonden over aan de uitglijer, zijn vrouwelijke passagier brak een teen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen