Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlanders vieren hoogtij in hitlijsten

Shownieuws

Het is Nick & Simon gelukt; ze zijn populairder dan plaatsgenoot Jan Smit. De Volendamse vrienden stoten Damaru en Jan Smit deze week van nummer een.

Het is Nick & Simon gelukt; ze zijn populairder dan plaatsgenoot Jan Smit. De Volendamse vrienden staan deze week met hun 'Lippen op de mijne' boven aan de Single Top 100 en stoten Jan Smit en Damaru van de eerste plek. De zomerhit 'Tuintje in mijn hart' staat op nummer twee.

De Black Eyed Peas maken de top drie met hun aanstekelijke 'I gotta feeling' compleet. De Franse dj David Guetta staat deze week twee keer in de top tien. Zijn samenwerking met Kelly Rowland, die resulteerde in 'When love takes over', staat op de zesde plek. 'Sexy bitch' dat Guetta samen met Akon produceerde staat op nummer tien.

Met Ilse DeLange op de eerste plek wappert de Nederlandse vlag ook in de Album Top 100 fier in top. DeLange bracht deze week haar plaat 'Live in Ahoy' uit en blijft de Arctic Monkeys voor. De Britten, die zondag nog op Lowlands stonden, komen deze week met hun nieuwe plaat 'Humbug' binnen op nummer twee. Jackson staat met zijn 'King of Pop: the Dutch collection' op de derde plek.

'The collection' van Jackson staat op de achtste plek. De top tien van de Album Top 100 behoort deze week voor de helft toe aan Nederland. Naast Ilse DeLange staan ook de platen van Krezip, Jannes, Nick & Simon en Frans Duijts in de top tien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen