Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hartproblemen moeder Gordon niet te behandelen

Shownieuws

Gordons moeder is ongeneeslijk ziek. De hartproblemen waarmee Marie Heuckeroth kampt zijn niet te behandelen. Heuckeroth mag het ziekenhuis vrijdag verlaten.

Gordons moeder is ongeneeslijk ziek. De hartproblemen waarmee Marie Heuckeroth kampt zijn niet te behandelen. Dat heeft een woordvoerder van de blonde zanger en presentator vrijdag laten weten. Heuckeroth mag het ziekenhuis vrijdag verlaten.

Heuckeroth werd woensdag opgenomen met hart- en nierproblemen. Omdat ze al dagen last van haar buik had, ging Gordon woensdagochtend met zijn moeder naar het ziekenhuis. Daar bleek dat ze problemen met haar aorta heeft. Omdat artsen ook vreesden voor haar nierfunctie, werd ze opgenomen in het ziekenhuis.

Artsen durven een openhartoperatie niet aan omdat Heuckeroth een kleinere longcapaciteit heeft. Dat euvel hield ze over aan de longkanker die ze overwon. Gordon liet eerder aan RTL Boulevard weten dat de hartslagader van zijn moeder kan springen. In 1997 overleed zijn vader aan een gesprongen aorta.

Dat Heuckeroth naar huis mag, betekent volgens Gordons woordvoerder niet dat ze stervende is. "Mevrouw Heuckeroth heeft wel verzorging nodig en die zal ze volop en liefdevol krijgen", laat de zegsman weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen