Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Micky Hoogendijk: ik heb niets verkeerd gedaan

Shownieuws

De kritiek die Mickey Hoogendijk de afgelopen tijd kreeg is haar niet in de koude kleren gaan zitten. De actrice vond een nieuwe liefde in Adam Curry.

De kritiek die Mickey Hoogendijk de afgelopen tijd kreeg was niet terecht, zegt ze zelf. De actrice vond een nieuwe liefde in Adam Curry, die op dat moment nog samen was met zijn vrouw, showbizzdiva Patricia Paay. Heel Nederland leek daar een mening over te hebben. "Mensen denken dat ik heel sterk ben, omdat ik lang en groot ben. Maar natuurlijk heeft het me wel geraakt", vertelt Hoogendijk in RTL Boulevard.

Afgelopen week werd heftig gespeculeerd over een eerste ontmoeting tussen Christina, Adams dochter, en haar nieuwe 'stiefmoeder' Micky. In RTL Boulevard bevestigt Hoogendijk dat de ontmoeting inderdaad zal plaatsvinden. Christina is op dit moment op bezoek bij haar vader in Amerika. "Ik ga er pas over anderhalve week heen", vertelt Hoogendijk. "Ik vind het belangrijk dat het de tijd krijgt."

Actrice en zakenvrouw Hoogendijk verloor in april haar hart aan de getrouwde Adam Curry. Curry verliet daarop zijn vrouw Patricia Paay voor de veel jongere nieuwe vlam. Ondanks het commentaar van de buitenwereld dat dat opleverde, is Hoogendijk zich van geen kwaad bewust. "De bak stront die ik over me heen kreeg, zegt meer over die mensen dan over mij", zegt Micky. "Ik heb niets verkeerds gedaan. Ik heb niets anders gedaan dan verliefd worden. Daar is niets op tegen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen