Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix ligt in het ziekenhuis

Shownieuws

Johan Vlemmix is donderdagochtend in het ziekenhuis opgenomen. De 50-jarige entertainer kampt met een alvleesklierontsteking.

Johan Vlemmix is donderdagochtend in het ziekenhuis opgenomen. De 50-jarige entertainer kampt met een alvleesklierontsteking. "Maandag had ik al last van buikkrampen, vandaag was de pijn zo extreem geworden dat ik naar het ziekenhuis moest", lichtte Vlemmix toe.

"Ik ben uitgebreid onderzocht, vrijdag krijg ik meer te horen." Wanneer hij weer naar huis mag is niet bekend maar Vlemmix voorspelt dat hij nog wel een tijdje in de lappenmand zal liggen.

Vlemmix zit op een ziekenzaal met 'zes hele oude mensen', zo verklaarde hij. De komst van de entertainer is voor de overige zieken behoorlijk wennen. "Ik ben nogal druk."

Los van zijn lichamelijk malheur was het sowieso een zware dag voor Vlemmix. Donderdag bleek in het Tweede Kamerdebat over de kosten van het Koninklijk Huis dat drie partijen willen bezuinigen op het koningshuis. Ook rond de Vlemmix is het hier niet mee eens en noemt deze opstelling 'gewoon triest'. "Het koningshuis is toch een pr-stukje", verklaart hij. "Gun die mensen ook wat."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen