Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook Liam Gallagher verklaart Oasis dood

Shownieuws

Fans van Oasis hoeven niet te verwachten dat de broers Gallagher ooit nog samen muziek maken. "De samenwerking is voorbij", zegt Liam een maand na de split.

Fans van Oasis hoeven niet te verwachten dat de gebroeders Gallagher ooit nog samen muziek maken. "De samenwerking is definitief voorbij", zegt Liam een maand na het abrupte vertrek van Noel.

De schijnbaar eeuwige ruzie tussen de broers Noel en Liam bereikte eind augustus een hoogtepunt, toen Noel de band verliet. Naar verluidt sloeg Noel Liams gitaar stuk bij de laatste vete tussen de twee. Daarna stapte hij uit de band.

Liam heeft het hoofdstuk Noel nu definitief afgesloten, zegt hij donderdag in de Britse krant The Times. "Het oude Oasis is niet langer. Het is over, Oasis is dood. We hebben het zelf beëindigd."

Vlak na de breuk gaf Noel al aan dat hij geen dag langer met Liam zou kunnen werken. Liam gaat nu alleen verder onder de naam Oasis en stort zich op zijn kledinglijn. Oasis, ooit een van de populairste Engelse bands, bracht vorig jaar het achtste en laatste album 'Dig out your soul' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen