Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton klaar met uitgaansleven Los Angeles

Shownieuws

Paris Hilton komt er na jarenlang feesten achter dat ze het uitgaanspubliek in LA 'agressief' vindt. Volgens Hilton is Las Vegas de plek waar het gebeurt.

Paris Hilton maakte naam door alle feestje waar camera's aanwezig waren af te lopen. Nu de blondine bijna tegen de 30 aanloopt, is ze plotseling een stuk kieskeuriger geworden. De socialite komt er na jarenlang feestvieren achter dat ze de sfeer in de clubs van Los Angeles te 'agressief' vindt.

"Ik ben vorige nacht uitgegaan en vond het helemaal niet leuk", zei Hilton tegen de Britse editie van MTV. De rijke hotelerfgename vindt het uitgaanspubliek in de op een na grootste stad van de Verenigde Staten 'fout en irritant'. Slecht nieuws voor de horecaondernemers van de stad der engelen, want die gaan waarschijnlijk miljoenen mislopen nu de grootverbruiker afzwaait.

Dit betekent niet dat de socialite haar roze uitgaansjurkjes en hakken aan de wilgen hangt, een gezin gaat oprichten en appeltaarten gaat bakken. Hilton heeft al een nieuwe stad op het oog. Las Vegas is volgens haar de plek waar het gebeurt. "Vegas is altijd leuk", verklaarde de blondine. Op de vraag of ze een gezin gaat stichten, antwoordde Hilton: 'op een dag'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen