Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook ex-man treurt om Jessica Simpsons hondje

Shownieuws

Niet alleen Jessica Simpson is kapot van de verdwijning van haar hondje Daisy, ook ex-echtgenoot Nick Lachey treurt om het beestje. Hij is kapot van het nieuws.

De verdwijning van het viervoetertje van Jessica Simpson is nog steeds het gesprek van de dag. Niet alleen de zangeres zelf is kapot van de verdwijning van Daisy, ook ex-echtgenoot Nick Lachey treurt om het beestje.

"Mensen vergeten dat het ook jarenlang mijn hondje was", jammert de zanger in het Amerikaanse entertainmentprogramma Acces Hollywood. De voormalig 'Newlyweds'-ster is kapot van het nieuws.

Lachey gaf Daisy in de zomer van 2004 als verjaardagscadeautje aan Jessica. Anderhalf jaar later kondigde het stel de scheiding aan. Het arme beestje werd vorige maand voor de ogen van de zangeres weggegrist door een coyote en is sindsdien niet meer gezien.

De zanger maakt zich ernstig zorgen over zijn ex-vrouw, maar heeft haar vooralsnog niet gebeld. Wel dacht hij de laatste weken continu aan Jessica, die door de verdwijning van Daisy in een diep dal terechtkwam. Nick vat het nieuws iets minder zwaar op: "Ik ben geraakt door het verlies, maar dat hoort nu eenmaal bij het leven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen