Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gebroeders Ko geveld door poliep broer Gerard

Shownieuws

Het is even uit met de pret voor het muzikale tweetal Gebroeders Ko. Broer Gerard moet geopereerd worden aan een poliep op één van zijn stembanden.

Het is even uit met de pret voor het muzikale tweetal Gebroeders Ko. Broer Gerard moet geopereerd worden aan een poliep op één van zijn stembanden. En dat betekent dat het partyduo vier weken geen feestnummers ten gehore kan brengen.

Hitwonder Gerard kreeg tijdens het zingen van liedjes als 'Ik heb een toeter op mijn waterscooter' en 'Boten Anna' steeds meer problemen met zingen en had last van heesheid. Helaas werd één van hun laatste hits 'Nie prate nie & nie zinge nie' werkelijkheid voor Gerard. Een KNO-arts vond het door zangers zo gevreesde bobbeltje op één van zijn stembanden. "Een operatie en vier weken rust", luidde het doktersadvies.

"Zo'n operatie is natuurlijk niet leuk en vooral niet nu onze nieuwe single Vuvuzela weer hoog in de lijsten staat", vertelt broer Ton. Gelukkig ziet hij nog wel een commercieel lichtpuntje. "Gerard kan zijn stem na vier weken rust weer optimaal gebruiken, dat is precies op tijd voor de drukke Sinterklaasperiode."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen