Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Simon Keizer verdedigt Nicks 'wondergitaar'

Shownieuws

Nick Schilder heeft toch geen 'wondergitaar'. Bandmaatje Simon Keizer legt uit dat de twee wel live zingen, maar soms een opname gebruiken tijdens een show.

Jammer voor Nick Schilder, maar de helft van het Volendamse duo Nick & Simon heeft toch echt geen 'wondergitaar'. Bandmaatje Simon Keizer legt op de Twitterpagina van het zangduo uit dat live optreden ook met een muziekband kan.

Een filmpje waarop te zien is hoe Nick water drinkt terwijl hij gitaar speelt, dook maandag op internet op. Schilder greep middenin een liedje naar een fles water en opmerkelijk genoeg schalt zijn gitaarspel nog steeds uit de boxen. Nicks kreeg van verschillende media een 'wondergitaar' toebedeeld.

Simon Keizer wil alle geruchten over een playbackshow van de Volendammers de kop indrukken. "Als we zonder band spelen staat de muziek op tape en zingen we uiteraard live. Vandaar Nick z'n wondergitaar", schreef Keizer via Twitter. "Nick en ik hekelen juist elke act die niet live zingt! Het is je werk. Een timmerman moet ook raak slaan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen