Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Twee extra concerten Anouk

Shownieuws

Anouk geeft dit najaar twee extra concerten. De rockdiva staat op 12 en 16 november en 2 december in Ahoy. De eerste show was binnen tien minuten uitverkocht.

Anouk staat dit najaar niet een, maar drie keer in Ahoy. Het concert dat de rockdiva op 12 november geeft, was binnen tien minuten uitverkocht. Anouk zal ook op 16 november en op 2 december op het podium van de Rotterdamse evenementenhal klimmen.

Ook de kaarten voor de tweede show vlogen over de toonbank. Tickets voor het concert op 16 november waren vanaf zaterdagochtend te koop. Ook deze show is inmiddels uitverkocht. Kaartjes voor de derde show zijn vanaf dinsdagochtend te koop.

Hoewel ook het derde concert snel uitverkocht zal zijn, verwacht concertorganisator Mojo niet dat er nog een vierde show komt. "Er zijn in ieder geval nog geen plannen", zegt een woordvoerder. "Ik ben bijna zeker dat er geen vierde show komt."

Anouks nieuwe plaat 'For bitter or worse' verscheen vrijdag. De eerste single 'Three days in a row' is een hit, het nummer wist de top van de Single Top 100 te bereiken. 'For bitter or worse' is de langverwachte opvolger van 'Who's your momma' uit 2007.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen