Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dronken David Hasselhoff opgenomen in ziekenhuis

Shownieuws

David Hasselhoff heeft zondag weer eens te diep in het glaasje gekeken. De 57-jarige Baywatch-ster is volgens TMZ stomdronken opgenomen in een ziekenhuis.

David Hasselhoff heeft zondag weer eens te diep in het glaasje gekeken. De 57-jarige Baywatch-ster is volgens entertainmentwebsite TMZ stomdronken opgenomen in een ziekenhuis. De acteur kampt al jaren met een alcoholprobleem, hoewel hij dat zelf ontkent.

Hasselhoff werd zondagmiddag per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Ook dit keer zou een van zijn dochters de hulptroepen hebben gealarmeerd. Rond 15.30 uur werd het alarmnummer gebeld, volgens TMZ door een van de vriendinnen van Hasselhoffs ex-vrouw Pamela Bach. De 17-jarige dochter van het stel, Hayley, zou haar moeder ingeschakeld hebben.

Voor Hayley wordt het zo langzamerhand een gewoonte hulpdiensten te bellen voor haar stomdronken vader. In mei belandde Hasselhoff in een ziekenhuis, ook toen had hij te veel gedronken. Alcohol zou de acteur zo'n vier maanden geleden bijna fataal geworden zijn. Hij werd toen opgenomen met een alcoholvergiftiging. Hasselhoff ontkende de berichten, hij vertelde dat hij voor maagklachten naar het ziekenhuis ging.

De Baywatch-ster staat al jaren te boek als alcoholist. Twee jaar geleden legde Hayleys twee jaar oudere zus Taylor het drankprobleem van de acteur vast op video. Hasselhoff doet stomdronken een poging doet een hamburger te eten terwijl hij halfnaakt op de vloer van een badkamer ligt. Het filmpje was in de Verenigde Staten in verschillende entertainmentprogramma's te zien en circuleert op internet. Taylor en Hayley maakten het filmpje om hun vader op zijn alcoholprobleem te wijzen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen