Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leontine Borsato wordt geisha

Shownieuws

Leontine Borsato is diep in de Japanse cultuur gedoken. De actrice reisde met Johnny de Mol naar het land en liet zich meeslepen door de cultuur en keuken.

Leontine Borsato is diep in de Japanse cultuur gedoken. De actrice reisde met Johnny de Mol naar het land van de sushi en liet zich meeslepen door de humor, cultuur en keuken van het Aziatische land. Hoogtepunt van de reis was een metamorfose van Leontine tot geisha.

Leontine ontwikkelde een fascinatie voor de Japanse gezelschapsdames door het boek 'Dagboek van een geisha'. Daarom nam Johnny haar mee voor zijn programma Waar Is De Mol? Samen bezoeken ze een geishaschool, waar ze zien hoe Japanse vrouwen worden opgeleid voor het mysterieuze beroep. Leontine kruipt tot slot zelf in de huid van een geisha.

Het televisieduo verdiepte zich verder in de laatste trends op modegebied in Tokio. Ook maakten de twee kennis met de typische Japanse humor, leerden van een chef-kok sashimi klaar te maken en maakten een indrukwekkend reinigingsritueel mee.

De aflevering is maandagavond te zien bij Veronica.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen