Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Janet Jackson leeft in cocon na dood Michael

Shownieuws

Na de dood van haar broer wilde Janet Jackson niets weten van televisie, kranten en andere media. De zangeres negeert het nieuws na Michaels dood compleet.

Sinds de dood van haar broer wil Janet Jackson niets meer weten van televisie, kranten en andere media. De zangeres negeert het nieuws na Michaels dood compleet. "Ik moet mijn kok vragen hoe het met Obama gaat", vertelt de zangeres in het oktobernummer van het Amerikaanse Harper's Bazaar.

De permanente nieuwsgolf over de dood van haar broer is Janet te veel van het goede. "Het maakt je gek", vertelt de 43-jarige. "Je kunt een dikke huid hebben, maar er komt een moment waarop het ontzettend pijn gaat doen." Zus Janet zag haar broer voor het laatst op 14 mei, vijf weken voor zijn dood. De kinderen van Michael waren er ook bij. Ze aten samen Thais en hadden 'erg veel lol'.

Janet vertelt hoe ze na de herdenkingsceremonie van Michael meteen naar Atlanta vloog. Terug naar de set waar de zangeres en actrice een rol in de film 'Why did I get married too' speelt. "Werk helpt om je energie te focussen op iets dat waardevol voor je is", licht Janet toe. Op dit moment schrijft de zangeres aan nummers voor haar nieuwe album, dat volgend jaar moet uitkomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen