Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meeuwis: 'Groots met een zachte G'-shows gaan door

Shownieuws

De stadionconcerten van Guus Meeuwis gaan door. "Al moet ik persoonlijk de laatste paal in de grond slaan!", schrijft de Brabantse zanger op zijn website.

De stadionconcerten van Guus Meeuwis gaan door. "Al moet ik persoonlijk de laatste paal in de grond slaan!", schrijft de Brabantse zanger op zijn website in reactie op een artikel uit de Telegraaf. De krant schreef maandag dat de 'Groots met een zachte G'-shows van Meeuwis mogelijk niet door zouden gaan vanwege de financiële problemen bij The Entertainment Group.

"Er liggen al meerdere scenario's klaar", laat Meeuwis weten. "Elk scenario eindigt met een Groots feest in zowel het Abe Lenstra Stadion als het Philips Stadion." De Telegraaf schreef maandag dat het onzeker is of de shows door zouden gaan.

De drie miljoen euro die al verdiend was aan de kaartverkoop zou door The Entertainment Group (TEG) al zijn uitgegeven. Nu het artiestenbureau van Marco Borsato financieel in zwaar weer verkeert, is het volgens de krant nog maar zeer de vraag of Meeuwis' shows in juni doorgaan.

Meeuwis wil verder niet in gaan op de situatie van TEG. "Komende tijd zal uit verdere berichtgeving de interne gang van zaken wel helder worden en zullen mijn keuzes zichzelf verklaren", schrijft de Brabantse zanger. "Mijn fans, bandleden, werknemers en mijn optredens en concerten krijgen nu mijn volle aandacht."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen